Betonilattia

Tilaa betonilattiat meiltä, takaamme laadun ja 100% tyytyväisyystakuun.

Saat yhdellä tilauksella sekä valmisbetonin toimitettuna ja pumpattuna kohteeseenne että laadukkaat lattiat käyttökohteeseenne räätälöitynä. Kaikki yhdellä kiinteällä hinnalla, erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kauttamme mm. teräshierretty betonilattia omakotitaloon tai rivitaloon, sirotelattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin kuten teollisuushalleihin, trendikkäät kiillotetut betonilattiat eri käyttökohteisiin, sekä betonilattian hionta ja sementtiliimojen poisto. Kysy myös ”avaimet käteen”-pakettia, joka sisältää kaiken pohjantasauksesta valmiiseen lattiapintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Laadukkaat betonilattiat

Teemme kaikki urakat, niin pienet kuin suuretkin, tunnollisesti laatutakuulla. Työnjohtajat osallistuvat aina levitys- ja pintatyöhön, jolloin laatu pysyy parhaalla mahdollisella tasolla.

Luotettava ammattilainen
Kaikki työntekijämme ovat suomalaisia raudanlujia ammattilaisia.

Kiinteä hinta, yksi lasku
Valmisbetoni ja betonilattiat yhdellä kiinteällä hinnalla ilman yllätyksiä.

Konsultointi kaupan päälle
Mitä pitää ottaa huomioon ennen valua, valun aikana ja valun jälkeen? Ei hätää, me neuvomme teitä veloituksetta. Onnistunut lattia on meille prioriteetti nro. 1.

Onnistunut betonilattia vaatii laajaa alan tuntemusta

Lattia on rakennuksen yksi tärkeimmistä rakenteista ja betonilattioiden valaminen yksi haastavimmista betonirakentamisen osa-alueita, joten lattiaurakoitsija kannattaa valita aina huolella.

Onnistuneen betonilattian teko alkaa hyvällä suunnittelulla, mieluusti yhteistyössä lattiaurakoitsijan kanssa. Olemme keränneet vuosien varrella valtavan määrän tietoa betonista, betonilattioista ja työmenetelmistä, jonka haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa onnistuneen lopputuloksen takaamiseksi. Onnistunut betonilattia ei tänä päivän ole itsestäänselvyys. Betonilattioiden käyttökohteet ja luonne ovat muuttuneet viime vuosina, kun erilaiset kiillotusmenetelmät ja pinnoitteet ovat yleistyneet.

Betonilattiat avaimet käteen periaatteella

Kova kilpailu urakoista ja nykyinen hintataso ovat saaneet aikaan tilanteen, jossa markkinoille on tullut urakoitsijoita, joiden tietotaso betonista kattaa lähinnä harmaan värin. Onnistunut lopputulos vaatii oikeat toimenpiteet. Itse betonilattian valaminen on vain pieni osa kokonaisuutta eikä pelkkä valun onnistuminen takaa onnistumista. Valua edeltävät ja jälkeenpäin tehtävät toimenpiteet ovat usein avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Tarjoamme kokonaisvaltaista betonointipalvelua, jossa konsultoimme asiakasta valua edeltävistä toimenpiteistä, hoidamme betonilattian valun ja valmistelut asiakkaan haluamalla tavalla ja sisällöllä sekä pidämme huolen, ettei valun jälkeen synny ongelmia esimerkiksi puutteellisen jälkihoidon tai liian aikaisen kuormituksen takia.

Betonilattia alan osaavalta ammattilaiselta

Betonilattiat tehdään edelleen pääosin käsityönä. Työmenetelmiä on hyvin monenlaisia, ja olemmekin panostaneet erityisesti työmenetelmien kehittämiseen. Kehittämistyön ansioista teemme Suomen parhaimpia lattioita ja tätä väittämää tukee lähes 100% asiakassuhteiden jatkuminen. Teemme niin suuret kuin pienetkin betonilattiat tunnollisesti ja laatutakuulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!