Betonilattia

Tilaa betonilattiat meiltä, takaamme laadun ja 100% tyytyväisyystakuun

Betoniukko tekee käsityönä, käyttökohteeseen räätälöitynä laadukkaat betonilattiat sekä yrityksille että yksityisille. Meiltä saat yhdellä tilauksella ja kiinteällä hinnalla valmisbetonin toimitettuna ja pumpattuna kohteeseen sekä laadukkaat lattiat.

Teemme erinomaisella hinta-laatu -suhteella omakotitalojen ja rivitalojen teräshierretyt betonilattiat sekä sirotelattiat ja kuitubetonilattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin (kuten auto- ja teollisuushalleihin). Meiltä saat myös kiillotetut betonilattiat eri käyttökohteisiin. Lisäksi hoidamme betonilattian viimeistely- ja huoltotyöt vuosikymmenten tuomalla ammattitaidolla.

Onnistunut betonilattia ei ole tänä päivänä itsestäänselvyys. Betonilattioiden käyttökohteet ja luonne ovat muuttuneet viime vuosina, kun erilaiset kiillotusmenetelmät ja pinnoitteet ovat yleistyneet.

Itse betonilattian valaminen on vain pieni osa kokonaisuutta eikä pelkkä valun onnistuminen takaa täydellistä lopputulosta. Valua edeltävät ja jälkeenpäin tehtävät toimenpiteet ovat usein avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen.

Tarjoamme kokonaisvaltaista betonointipalvelua, jossa konsultoimme asiakasta valua edeltävistä toimenpiteistä, hoidamme betonilattian valun ja valmistelut asiakkaan haluamalla tavalla ja sisällöllä sekä pidämme huolen, ettei valun jälkeen synny ongelmia esimerkiksi puutteellisen jälkihoidon tai liian aikaisen kuormituksen takia.

Panostamme työmenetelmien jatkuvaan kehittämiseen ja siksi tekemiämme lattioita pidetään vuodesta toiseen Suomen parhaimpina. Pitkät asiakassuhteemme kertovat korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Ota yhteyttä – tehdään teille Suomen paras betonilattia! Urakoimme betonilattiat ja kaikki niihin liittyvät työt Etelä-Suomen ja Pirkanmaa alueella.