Betonilattia

Tilaa betonilattiat meiltä, takaamme laadun ja 100% tyytyväisyystakuun.

Saat yhdellä tilauksella sekä valmisbetonin toimitettuna ja pumpattuna kohteeseenne että laadukkaat lattiat käyttökohteeseenne räätälöitynä. Kaikki yhdellä kiinteällä hinnalla, erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kauttamme mm. teräshierretty betonilattia omakotitaloon tai rivitaloon, sirotelattiat raskaamman kulutuksen kohteisiin kuten teollisuushalleihin, trendikkäät kiillotetut betonilattiat eri käyttökohteisiin, sekä betonilattian hionta ja sementtiliimojen poisto. Kysy myös ”avaimet käteen”-pakettia, joka sisältää kaiken pohjantasauksesta valmiiseen lattiapintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Betonilattiat avaimet käteen periaatteella

Kova kilpailu urakoista ja nykyinen hintataso ovat saaneet aikaan tilanteen, jossa markkinoille on tullut urakoitsijoita, joiden tietotaso betonista kattaa lähinnä harmaan värin. Me kehitämme työmenetelmiämme ja henkilökuntaamme jatkuvasti taataksemme lopputuloksen huippulaadun.

Itse betonilattian valaminen on vain pieni osa kokonaisuutta eikä pelkkä valun onnistuminen takaa onnistumista. Valua edeltävät ja jälkeenpäin tehtävät toimenpiteet ovat usein avainasemassa onnistuneeseen lopputulokseen. Tarjoamme kokonaisvaltaista betonointipalvelua, jossa konsultoimme asiakasta valua edeltävistä toimenpiteistä, hoidamme betonilattian valun ja valmistelut asiakkaan haluamalla tavalla ja sisällöllä sekä pidämme huolen, ettei valun jälkeen synny ongelmia esimerkiksi puutteellisen jälkihoidon tai liian aikaisen kuormituksen takia.

Betonilattia alan osaavalta ammattilaiselta

Betonilattiat tehdään edelleen pääosin käsityönä. Työmenetelmiä on hyvin monenlaisia, ja olemmekin panostaneet erityisesti työmenetelmien kehittämiseen. Kehittämistyön ansioista teemme Suomen parhaimpia lattioita ja tätä väittämää tukee lähes 100% asiakassuhteiden jatkuminen. Teemme niin suuret kuin pienetkin betonilattiat tunnollisesti ja laatutakuulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!