Kiillotettu betonilattia

Katso video betonilattian kiillotuksesta

Katso video

Kiillotettu betonilattia – Trendikkäät kiillotetut betonilattiat Betoniukolta laatutakuulla! Unohda laminaatit, parketit ja lattialaatat. Nyt betoni on in! Kiillotettu betonilattia on jokaisen trenditietoisen rakentajan märkä päiväuni. Betonilattia on kauniin eläväinen ja miellyttävän tuntuinen jalan alla. Kiillotettu betonilattia kiinteään hintaan ilman yllätyksiä – pyydä tarjous omasta unelmiesi lattiasta jo tänään!

Kiillotettu betonilattia on mitä mainioin vaihtoehto tavanomaisille parketti-, laminaatti- ja laattalattioille. Kiillotettu betonilattia soveltuu niin omakotitaloihin kuin myymälöihin ja teollisuuden käyttöön. Kiillotetun betonilattian pinta on äärimmäisen sileä, likaa hylkivä, helppo pitää puhtaana ja täysin pölyämätön.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Trendikäs kiillotettu betonilattia – Vaivaton valinta

Äärimmäisen sileä, likaa hylkivä ja vaivaton lattiavaihtoehto.

Energiatehokas

Lämpö välittyy suoraan betonista ilman välikerroksia. Kesällä viileä, talvella lämmin.

Tyylikäs

Kiillotus tuo betonista parhaat puolet esiin. Eläväinen kiiltävä pinta.

Kestävä

Kestää läpi elämän kolhut. Ei naarmuunnu tai lohkeile. Hyvä hinta-laatusuhde.

Kiillotusprosessi vaatii todellista ammattitaitoa ja tietämystä betonilattioista. Kiillotetun betonilattian onnistuminen alkaa onnistuneella lattiavalulla. Betonilattian kiillotus voidaan aloittaa aikaisintaan kaksi viikkoa jälkihoitoajan jälkeen. Kiillotettava betonilattia tulee valaa ja työstää niin hyvin ja huolellisesti, kuin suinkin mahdollista sillä väliin jätetyt tai huonosti tehdyt työvaiheet tulevat esiin kiillotuksen edetessä. Kiillotamme tarpeen tullen myös muiden valamia lattioita. Ns ”vanhojen betonilattioiden” kiillotuksessa tulee ottaa huomioon se, että kiillotusmenetelmässä betonin pinnasta hiotaan vain ohut kerros pois. Pintatyön virheet usein näkyvät valmiissa pinnassa vaikka lattia olisikin erittäin kiiltävä. Tarvittaessa suoritamme ensimmäisen hionnan karkealla timantilla, jolloin huonosti tehdystä pinnasta saadaan suurimmat virheet hiottua pois.

Kiillotus tapahtuu hierrinkoneeseen kiinnitetyillä timanteilla märkähiontana. Jokaisen hiontakerran välissä lattia pestään ja kuivataan lattianpesukoneella. Kahden ensimmäisen hiontakerran jälkeen pestylle pinnalle levitetään litiumsilikaatti. Litiumsilikaatti reagoi betonissa olevan vapaan kalkin kanssa tehden siitä entistä tiiviimmän ja lujemman, jolloin pinnasta tulee likaa ja nesteitä hylkivä sekä pölyämätön. Litiumsilikaatin vaikutusajan jälkeen hiontaa jatketaan tavallisesti vielä kahdella tai kolmella eri hiontakarkeudella. Lopuksi hiotun betonilattian päälle levitetään pinta-aine, joka sulkee betonipinnan huokoset ja tekee siitä entistä tiiviimmän ja lujemman. Pinta-aine kiillotetaan vaikutusajan jälkeen huopalaikalla.

Valmis kiillotettu lattia on yhtä vaivaton pitää puhtaana, kuin laatta- tai kivilattia eikä näin ollen vaadi erikoistoimenpiteitä. Kiillotettu betonilattia usein paranee ajan kanssa. Mikäli kiiltoaste himmenee kovan kulutuksen tai hankauksen myötä, pintakiillotuksen voi aina tehdä helposti uudestaan.

Kuulostaa monimutkaiselta ja sitä se todella on. Anna siis ammattilaisen hoitaa asia puolestasi! Meiltä löytyy erikoiskalusto ja oikeat aineet onnistuneeseen lopputulokseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Betoniukko Oy:ltä myös kestävät sirotelattiat, tutustu!